Funkcie eDirectu, ktoré môžete okamžite využívať

Príprava e-mailov

E-mailové šablóny

Vyberajte z mnohých predinštalovaných šablón a vytvorte dokonalé e-maily.

Obrázky

Používajte neobmedzené množstvo obrázkov vo svojich e-mailoch a kampaniach. Nie ste limitovaní veľkosťou a množstvom obrázkov a grafiky.

Editácia v online HTML WYSIWYG editore

Integrovaný WYSIWYG editorvám umožní jednoduchú a rýchlu prácu s efektnými výsledkami. Môžete formátovať text, vkladať obrázky, pridávať odkazy alebo zmeniť farby rovnako ľahko ako vo Worde.

Rozšírená HTML editácia zdrojového kódu

Skúsení užívatelia majú možnosť editácie zdrojového HTML kódu z editora, a to obyčajnou zmenou pohľadu. Profesionáli majú tiež možnosť využiť API eDirectu a spojiť svoju aplikáciu (napr. redakčný systém alebo e-shop) s eDirectom priamo.

Použitie vlastných šablón

Letáky nemusíte vytvárať stále odznova. Môžete si skopírovať časť iného e-mailu, vytvoriť e-mail zo šablóny alebo vytvoriť aj celý leták duplikáciou iného letáku. Stačí vám zmeniť príslušné údaje a nový leták je tu za pár sekúnd.

Personalizácia e-mailov

Môžete využívať osobné oslovenie, meno, priezvisko, prípadne iné položky, ktoré si zadefinujete.

Hromadné rozosielanie e-mailov

Posielanie na viac zoznamov

Svojich adresátov môžete mať roztriedených do rôzných skupín, ale v letáku ich môžete znova spojiť – leták sa dá odoslať na viacero skupín súčasne. Adresáti môžu byť zaradení vo viacerých skupinách, ale dostanú len jeden e-mail – eDirect si precízne stráži možné duplicity.

Zabudovaná analýza spamu / nevyžiadaných e-mailov

Váš e-mail je pred odoslaním testovaný na najznámenšom anti-spamovom filtri, SpamAssassin. V prípade, že váš leták obsahuje niečo, čo by mohlo spôsobiť problém pri doručení, eDirect vás bude varovať.

Kontrola nedoručených správ

Nedoručené správy sú systémom vyhodnocované. Pre prípad vrátenia e-mailu si tiež môžete jedným kliknutím nadefinovať, čo má eDirect spraviť dalej. Či adresáta vymazať, deaktivovať alebo len presunúť na čiernu listinu.

Posielajte prílohy

V eDirecte máte plnú podporu odosielanie e-mailov spoločne s prílohami. Aj obrázky, ktoré sú súčasťou grafiky letáku, môžete posielať ako prílohu.

Obrázok ako príloha

Pri posielaní letáku sa môžete rozhodnúť, či budete obrázky posielať ako prílohu, alebo ich necháte naťahovať adresátovi priamo z webu. Oba spôsoby majú svoje výhody a voľba je len na vás.

Automatické odhlásenie

Tlačidlo na voliteľné odhlásenie adresáta si vložíte sami kamkoľvek do letáku, nie sú potrebné žiadne zložité kódy.

Kontrola duplicít

Rovnaký leták sa nikdy nepošle na tú istú adresu viackrát. Duplikovanie e-mailov je typickým prípadom spamu a preto eDirect venuje kontrole duplicít mimoriadnu pozornosť.

Pošlite ihneď alebo neskôr

Posielanie e-mailov máte plne pod kontrolou. Môžete ich odoslať hneď, alebo načasovať ich odosielanie na neskoršie. Profesionáli si môžu odosielanie riadiť aj pomocou API.

Zastaviť a obnoviť posielanie

Už nikdy nepošlete niečo, čo nechcete. V sekcii „Na odoslanie“ vidíte správy, ktoré čakajú na odoslanie a môžete pozastaviť a znova spustiť leták, ktorému už začalo odosielanie.

Detailné štatistiky a vyhodnotenie kampaní

Kto číta vaše e-maily. Štatistiky otvorení.

Vytvorili ste a poslali perfektnú e-mailovú kampaň? Ale koľko príjemcov e-mail otvorilo a kedy? eDirect má štatistiky, z ktorých spoznáte správanie svojich kontaktov. Môžete si výsledky pozrieť v tabuľke alebo nechať zobraziť ako grafy.

Štatistiky kliknutí.

Sledujte, kto klikol na odkazy v e-maile. Čo príjemcu zaujíma, na čo klikajú, ktorý odkaz bol najobľúbenejší? Podľa kliknutí si môžete adresátov vyfiltrovať a následne poslať každému iba to, čo ho skutočne zaujíma.

Sledujte odhlásenia zo zoznamov

Preskúmajte štatistiky tých, ktorí sa odhlásili a neželajú si už dostávať e-maily. Z akých kampaní sa odhlasuje najčastejšie?

Štatistiky vrátených správ

Sledujte, ktoré správy neboli doručené a prečo.

Import a správa kontaktov

Kontakty na jednom mieste

Kontakty uchovávate prehľadne v zoznamoch a tak už sa vám nikdy žiadny kontakt nestratí, ani nie neho nezabudnete.

Úplná správa kontaktov

Už nikdy nebudete vystavení rizikám, ktoré sa viažu na hromadné posielanie mailov. Potvrdzovanie registrácií, autoodhlášování a kontrola nedoručených e-mailov zaručí, že vaše správy nikdy nedôjdu kam nemajú.

Pridávajte a importujte kontakty

Kontakty môžete pridávať ručne alebo importom napr. z Excelu. Prostredníctvom API si môžete kontakty synchronizovať aj s vašim interným systémom, napr. s účtovníctvom alebo CRM.

Export kontaktov

Kedykoľvek máte možnosť všetky vaše kontakty exportovať do súboru CSV a otvoriť napríklad v Exceli. Samozrejme, API vám ponúka aj priamy export do vašej aplikácie.

Neobmedzené e-mailové zoznamy

Vytvorte si toľko skupín kontaktov, koľko potrebujete.

Vlastné užívateľské polia

Okrem štandardných polí ako je Meno, Priezvisko a E-mail si môžete nadefinovať ľubovoľný počet ďalších polí, ktoré vám pomôžu lepšie personifikovať e-maily. Užívateľské pole môže byť napríklad Firma, Vek, Pohlavie a pod.

Zoznam „Neaktívni“

V skupinách si môžete evidovať aj adresy, na ktoré sa neposielajú e-maily. A týmto „neaktívnym“ môžete taktiež poslať špeciálne letáky.

Webové formuláre

Registračné formuláre

Formuláre pre registráciu vašich klientov si vytvoríte jednoducho priamo v eDirecte. Alebo vám ich pripraví náš tím.

Potvrdenie registrácie

Aby ste mali istotu, že je váš zoznam adries správny, môžete sa rozhodnúť pre dvojitú registráciu, kde adresát po registrácii šete dostane potvrdzujúci e-mail.

Automatické odpovede

Po registrácii sa jednoducho a automaticky odošle vami predpripravený e-mail s poďakovaním.

Registrácia na akcie

Formuláre môžete využiť na mnoho spôsobov. Odoslanie informácií, prihlásenie na akciu, registrácia k newsletteru apod.